Onze ambachtelijke producten voor thuis

Onze ambachtelijke producten voor thuis

Krijg je ook geen genoeg van onze verse en gerookte Forellen? Of heb je een feestje of borrel en wil je goed uitpakken met ambachtelijke producten?

De verse en gerookte en gerookte Forellen uit onze vijvers verkopen wij ook verpakt in onze brasserie om thuis op te kunnen eten. Naast Forellen verkopen wij ook gerookte paling.

De vissen zijn luchtdicht verpakt, waardoor ze lang in de koelkast bewaard kunnen blijven. Wij hanteren een dagprijs voor onze verse en gerookte vis.

Weet je niet goed wat je kunt maken met onze Forellen? Wij helpen je! Lees de onderstaande recepten voor inspiratie.

Klassiek gebakken Forel

Ingrediënten voor 2 personen:
1 verse Forel
Scampi & garnalenkruiden van Verstegen
Grof zeezout
Roomboter

Hoe te bereiden:
Smeer de Forel in met een mengsel van grof zeezout en de kruiden. Laat de roomboter smelten in een pan. Bak de Forel aan twee kanten mooi bruin op gemiddeld vuur. De vis is gaar, zodra het rugvinnetje makkelijk los gaat.

Serveertip:
Lekker met gebakken aardappeltjes en wok groenten, zoals paprika, courgette en bleekselderij.

Vissalade

Ingrediënten voor 2 personen:
1 Gerookte Forel
1 puntpaprika in kleine stukjes
1 theelepel kappertjes
1 rode ui gesnipperd
1 theelepel pepertjes
1 theelepel Worcestersaus
1 stengel bleekselderij
4 eetlepels zwarte olijven
1 eetlepel mayonaise
1 eetlepel mosterd

Hoe te bereiden:
Fileer de gerookte Forel en snijd deze in kleine stukjes. Meng de overige ingrediënten met de Forel in een ruime kom. Zet in de koelkast tot gebruik.

Serveertip:
Lekker voor op brood mee naar het werk en heerlijk bij de borrel op een toastje.

Eet smakelijk & veel succes met de bereiding van uw vis!
Deel uw creaties met @brasserieaandevijver op Instagram, want wij zijn reuze benieuwd!

Reserveren?

Om teleurstelling te voorkomen is het raadzaam om te reserveren.

Bel of WhatsApp ons op:

Jan van Kleef

Bertha Peters