Officieel open!

Het nieuwe pand van Forelvisserij Maurik is vrijdag 1 juli officieel geopend! Vrienden en familie van Bertha Peters en Jan van Kleef waren allemaal aanwezig om dit geweldige moment te vieren. Bertha heeft samen met haar moeder het lint doorgeknipt, waarna een groot applaus volgde van alle gasten, die al vol aan het genieten waren van alle heerlijke hapjes en drankjes. Een heel bijzonder moment na een lange periode van hard werken. 

De Forelvisserij biedt gasten vanaf heden een compleet dagje weg. Naast het vissen, is er namelijk een prachtige gelegenheid gekomen voor een lekkere lunch, gezellige borrel of een uitgebreid diner. Hoewel we vanuit onze Forelvisserij het concept zijn gestart, bieden we voor ieder wat wils aan op onze kaart. Zo kan er na het vissen dus heerlijk worden genoten van zowel vis als bijvoorbeeld een schnitzel of een biefstuk.

Het pand beschikt over genoeg ruimte voor familiefeestjes, bedrijfsuitjes en kinderfeestjes. Hiervoor bieden we verschillende arrangementen aan, welke we op aanvraag persoonlijk voor u aanbieden.

Benieuwd geworden naar ons nieuwe pand? Kom langs of reserveer!

Bekijk hier de foto’s!